2009. március 2., hétfő

Fiatalság baromság

Azért ez lesújtott. Jövök haza villanyoson, nyugatinál felszáll egy 6-8 fős kis hülye libákból álló fuckin bunch o' teenager (13-14 évesek), és a következő beszélgetés zajlik le:
- És holnap mit fogsz felvenni?
- Hááát nem is tom. Asszem a zöld sárga csíkos pulcsimat.
- Jaj ne máár! Abba olyan nem trendi vagy!
- De most miér sztem tök jól áll neki!
- Jaj de most a zöld annyira nem divat!
- Mos mééér talán jobb ez a piros lila csíkos nadrágod? (szerk.: ekkor tűnt fel hogy az egyik kiscsajon TÉNYLEG undorító gusztustalan rikító lila és mélyvörös kombinációból összerakott combközépig érő nadrág van, alatta jól megállapíthatóan rózsaszín, valószínüsíthetőleg hello kittys spagettitanga, a mintára a nadrág alól kilógó két fehér fülszerű izéből következtettem)
- Mos mé vagy ilyen ribaanc?
- Te meg mér szólsz be neki multkor is mikor a zsoltinál voltunk házibuliban 3 (Szerk.:az ujjain is mutatta, nem tudtam eldönteni hogy magának megerősítésképpen hogy igen, ez három, vagy csak a nyomatékosítás végett) srácot szoptál le egymás után!

Hála a jó égnek itt én leszálltam a villamosról, közelítettem a határt ahol a kiscsajok koponyája közelebbi ismerettségbe került volna a kapaszkodóvassal. Szerencsére ők tovább mentek. Az ilyeneket miért nem lövik agyon vagy dobálják be a többi hasonló alá gyujtósnak?

Szerk.: A magánhangzóismétlések és a szórövidítések nem az én prózai túlzásomat vagy gépelési lustaságomat hivatottak jelezni.